Vejret i Chicago i november

Her kan du læse lidt om vejret i Chicago i november, som typisk vil byde på temperaturer mellem 5 og 7 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Chicago i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Chicago i november. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over november-vejret i Chicago, som - når temperaturen er lavest i november - byder på dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kolde. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 11. måned i Chicago.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Chicago i november

Årets 11. måned vil i Chicago byde på til kolde temperaturer. I Chicago i november måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 5 - 7 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 3 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 8 grader.

At temperaturerne i november måned i Chicago kan beskrives som , kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Chicago er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Generelt skema over vejret i Chicago i november

Et udsnit af november måneds vejr i Chicago er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over november måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i november kan forvente.
Temperaturer
5° - 7°
Solskinstimer
135 - 136
Nedbør i mm.
56
Dage med nedbør
10 - 11

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i november-vejret i Chicago er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Chicago byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i november

I løbet af november vil der i november falde 55 - 57 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i november