Vejret i Chicago i oktober

Vejret i Chicago i oktober kan byde på både kolde og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 15 grader. Du er måske interesseret i vejret i Chicago i oktober, da du overvejer at bestille en ferie i årets 10. måned - eller måske har du allerede gjort det. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af oktober i Chicago.
Skrevet af: Niels Sørensen

Oktober-temperaturer i Chicago

I oktober måned i Chicago kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ganske lune eller kolde. Det betyder oktober-temperaturer i Chicago, som i de fleste tilfælde ligger omkring 14 - 16 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 12 grader og maximumstemperaturer på 17 - 19 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i oktober måned i Chicago kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i Chicago er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typisk vejr i Chicago i oktober

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan oktober-vejret tager sig ud i Chicago.
Temperaturer
14° - 16°
Solskinstimer
214 - 215
Nedbør i mm.
71
Dage med nedbør
8 - 9

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Chicago, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Chicago, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i oktober måned?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i oktober måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 70 - 72 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i oktober