Vejret i Chicago i september

Her kan du læse lidt om vejret i Chicago i september, som typisk vil byde på temperaturer mellem 20 og 22 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i Chicago i september, da du overvejer at bestille en ferie i årets 9. måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over september-vejret i Chicago, som - når temperaturen er lavest i september - byder på kølige dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende generelt varme. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 9. måned i Chicago.
Skrevet af: Niels Sørensen

September-temperaturer i Chicago

I september måned i Chicago kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder september-temperaturer i Chicago, som i de fleste tilfælde ligger omkring 20 - 22 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 18 grader og maximumstemperaturer på 24 - 26 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i september måned i Chicago kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Chicago er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typisk vejr i Chicago i september

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan september-vejret tager sig ud i Chicago.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
246 - 247
Nedbør i mm.
69
Dage med nedbør
8 - 9

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Chicago, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Chicago, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i september

I løbet af september vil der i september falde 68 - 70 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i september