Vejret i Costa Del Sol i juli

Vejret i Costa Del Sol i årets 7. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 25 og 27 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Costa Del Sol i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Costa Del Sol i juli. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Costa Del Sol i juli. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Costa Del Sol i årets 7. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli: Temperaturer i Costa Del Sol

Costa Del Sol, Spanien i juli er en periode, hvor ganske lune til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Costa Del Sol byde på 25 - 27 grader. Når det er koldest i juli i Costa Del Sol vil der være omkring 23 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 29 - 30 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Costa Del Sol i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Costa Del Sol er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
2
Dage med nedbør
2 - 3

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Costa Del Sol er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Costa Del Sol byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i juli?

julimåned i Costa Del Sol vil være en tør måned uden det store - hvis noget - nedbør. Hvis det drypper lidt, vil det sikkert ikke blive til mere end omkring 2 mm. fordelt over 2 dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juli