Vejret i Costa Del Sol i juni

Vejret i Costa Del Sol i juni kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 24 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Costa Del Sol - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juni måned. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juni i Costa Del Sol.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Costa Del Sol (juni måned)

I juni måned kan temperaturerne i Costa Del Sol i Spanien svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 23 - 25 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juni måned i Costa Del Sol ligger på omkring 21 til 23 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 26 - 29 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Costa Del Sol i juni

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Costa Del Sol i årets 6. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
13
Dage med nedbør
5 - 6

Hvis du skal rejse i Costa Del Sol i andre af årets måneder end blot juni, så sørg for også at læse om vejret i Costa Del Sol på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Costa Del Sol.

Regner det så i juni måned?

Fordelt over juni måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 12 - 14mm. nedbør. Dette sker fordelt over 4-6 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juni