Vejret på Cypern i april

Vejret i Cypern i april kan byde på både kolde og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 19 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Cypern i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Cypern i april. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af april i Cypern.
Skrevet af: Niels Sørensen

April: Temperaturer i Cypern

Cypern, Tyrkiet i april er en periode, hvor kolde til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Cypern byde på 18 - 20 grader. Når det er koldest i april i Cypern vil der være omkring 16 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 23 - 24 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i april måned i Cypern kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Cypern er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Cypern i april

Et udsnit af april måneds vejr i Cypern er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over april måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i april kan forvente.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
270 - 271
Nedbør i mm.
20
Dage med nedbør
5 - 6

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i april-vejret i Cypern er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Cypern byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i april måned?

Fordelt over april måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 19 - 21mm. nedbør. Dette sker fordelt over 4-6 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i april