Vejret på Cypern i august

Oversigt over vejret i Cypern i august - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 29 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Cypern i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Cypern i august. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Cypern i august

Årets 8. måned vil i Cypern byde på ganske lune til ekstremt varme og trykkende temperaturer. I Cypern i august måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 28 - 30 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 26 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 33 grader.

At temperaturerne i august måned i Cypern kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Cypern er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Generelt skema over vejret i Cypern i august

Et udsnit af august måneds vejr i Cypern er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over august måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i august kan forvente.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
366 - 367
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
0 - 1

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i august-vejret i Cypern er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Cypern byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i august

Som man også kan se i oversigten lidt længere oppe, så vil der i august måned ikke falde noget regn i Cypern.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i august