Vejret på Cypern i december

Vejret i Cypern i december kan byde på både kolde og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 16 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Cypern er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af december i Cypern.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Cypern i december

Dagstemperaturerne i Cypern i december måned svinger mellem at være kolde til ganske lune. Typisk vil der være omkring 15 - 17 grader i december - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 13 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 19 grader.

At temperaturerne i december måned i Cypern kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i Cypern er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Vejret i Cypern i december - overordnet skema

For et hurtigt overblik over december-vejret i Cypern se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
174 - 175
Nedbør i mm.
115
Dage med nedbør
13 - 14

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Cypern eller om vejret er, som du gerne vil have det i december måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Cypern.

Regner det så i december måned?

Som det også fremgår af skemaet længere oppe, så hører december måned i Cypern til en af de mere våde. Mere præcist falder der 114 - 116mm. nedbør i løbet af måneden. Det vil dog ikke regne non-stop, men man skal regne med, at 12-14 dage i løbet af måneden på den ene eller anden måde vil indeholde nedbør.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i december