Vejret på Cypern i februar

Oversigt over vejret i Cypern i februar - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 14 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Cypern er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar-temperaturer i Cypern

I februar måned i Cypern kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ganske lune eller kolde. Det betyder februar-temperaturer i Cypern, som i de fleste tilfælde ligger omkring 13 - 15 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 11 grader og maximumstemperaturer på 17 - 19 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i februar måned i Cypern kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Cypern er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Vejret i Cypern i februar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over februar-vejret i Cypern se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
181 - 182
Nedbør i mm.
80
Dage med nedbør
11 - 12

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Cypern eller om vejret er, som du gerne vil have det i februar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Cypern.

Regn og nedbør i februar

I løbet af februar vil der i årets anden måned i Cypern falde omkring 79 - 81 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i februar