Vejret på Cypern i januar

Her kan du læse lidt om vejret i Cypern i januar, som typisk vil byde på temperaturer mellem 13 og 15 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Cypern i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Cypern i januar. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over januar-vejret i Cypern, som - når temperaturen er lavest i januar - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ganske lune. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets første måned i Cypern.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar: Temperaturer i Cypern

Cypern, Tyrkiet i januar er en periode, hvor kolde til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Cypern byde på 13 - 15 grader. Når det er koldest i januar i Cypern vil der være omkring 11 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 17 - 18 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i januar måned i Cypern kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Cypern er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Generelt skema over vejret i Cypern i januar

Et udsnit af januar måneds vejr i Cypern er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over januar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i januar kan forvente.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
164 - 165
Nedbør i mm.
111
Dage med nedbør
5 - 6

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i januar-vejret i Cypern er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Cypern byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i januar

Foruden det, som allerede er blevet beskrevet her på siden, så kan vejret i januar i Cypern også beskrives som vådt og ustadigt. Det betyder, at der i løbet af årets første måned vil falde omkring 110 - 112 millimeter nedbør i løbet af måneden. Nedbøren vil fordele sig over 4-6 dage med nedbør. Med andre ord, så kan nedbør ikke undgås, hvilket man bør have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse i Cypern i januar.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i januar