Vejret på Cypern i juli

Juli måned i Cypern vil normalt ramme temperaturer på omkring 27 og 29 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ekstremt varme og trykkende, så kan du også opleve ganske lune dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Cypern - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juli måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli-temperaturer i Cypern

I juli måned i Cypern kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ekstremt varme og trykkende eller ganske lune. Det betyder juli-temperaturer i Cypern, som i de fleste tilfælde ligger omkring 27 - 29 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 25 grader og maximumstemperaturer på 33 - 35 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juli måned i Cypern kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Cypern er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Oversigt over vejret i Cypern i juli

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Cypern i årets 7. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
27° - 29°
Solskinstimer
388 - 389
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
0 - 1

Hvis du skal rejse i Cypern i andre af årets måneder end blot juli, så sørg for også at læse om vejret i Cypern på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Cypern.

Regn og nedbør i juli

juli kommer ikke til at byde på nedbør i Cypern.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i juli