Vejret på Cypern i maj

Vejret i Cypern i årets 5. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 22 og 24 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Cypern er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Cypern i maj. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Cypern i maj

Årets 5. måned vil i Cypern byde på kølige til meget varme temperaturer. I Cypern i maj måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 22 - 24 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 20 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 27 grader.

At temperaturerne i maj måned i Cypern kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Cypern er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Vejret i Cypern i maj - overordnet skema

For et hurtigt overblik over maj-vejret i Cypern se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
338 - 339
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
2 - 3

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Cypern eller om vejret er, som du gerne vil have det i maj måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Cypern.

Regn og nedbør i maj

majmåned i Cypern vil være en tør måned uden det store - hvis noget - nedbør. Hvis det drypper lidt, vil det sikkert ikke blive til mere end omkring 10 mm. fordelt over 2 dage.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i maj