Vejret på Cypern i november

November måned i Cypern vil normalt ramme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve kølige dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Cypern i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Cypern i november. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Cypern i november måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Cypern i november

Dagstemperaturerne i Cypern i november måned svinger mellem at være kølige til generelt varme. Typisk vil der være omkring 19 - 21 grader i november - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 17 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 23 grader.

At temperaturerne i november måned i Cypern kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Cypern er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Generelt skema over vejret i Cypern i november

Et udsnit af november måneds vejr i Cypern er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over november måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i november kan forvente.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
228 - 229
Nedbør i mm.
48
Dage med nedbør
6 - 7

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i november-vejret i Cypern er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Cypern byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i november

I løbet af november vil der i Cypern falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 47 - 49mm. nedbør. Dette sker i løbet af 5-7 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i november