Vejret på Cypern i oktober

Oversigt over vejret i Cypern i oktober - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 24 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Cypern i oktober, da du overvejer at bestille en ferie i årets 10. måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Cypern i oktober måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Cypern i oktober

Dagstemperaturerne i Cypern i oktober måned svinger mellem at være kølige til meget varme. Typisk vil der være omkring 23 - 25 grader i oktober - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 21 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 28 grader.

At temperaturerne i oktober måned i Cypern kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i Cypern er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typisk vejr i Cypern i oktober

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan oktober-vejret tager sig ud i Cypern.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
282 - 283
Nedbør i mm.
27
Dage med nedbør
4 - 5

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Cypern, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Cypern, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i oktober

I løbet af oktober vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 26 - 28mm. - fordelt på 3-5 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i oktober