Vejret på Cypern i september

Her kan du læse lidt om vejret i Cypern i september, som typisk vil byde på temperaturer mellem 26 og 28 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Cypern i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Cypern i september. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over september-vejret i Cypern, som - når temperaturen er lavest i september - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ekstremt varme og trykkende. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Cypern i september måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Cypern i september

Årets 9. måned vil i Cypern byde på ganske lune til ekstremt varme og trykkende temperaturer. I Cypern i september måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 26 - 28 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 24 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 31 grader.

At temperaturerne i september måned i Cypern kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Cypern er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Cypern i september

Et udsnit af september måneds vejr i Cypern er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over september måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i september kan forvente.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
324 - 325
Nedbør i mm.
2
Dage med nedbør
1 - 2

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i september-vejret i Cypern er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Cypern byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i september

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af september. Typisk vil det ikke være mere end omkring 1 - 3mm. fordelt over 0-2 dage. Det giver i gennemsnit 2 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i september