Vejret i Edinburgh i april

Oversigt over vejret i Edinburgh i april - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 9 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Edinburgh er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af april i Edinburgh.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Edinburgh i april

Årets fjerde måned vil i Edinburgh byde på meget kolde til kølige temperaturer. I Edinburgh i april måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 8 - 10 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 6 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 11 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele april måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Edinburgh i april - overordnet skema

For et hurtigt overblik over april-vejret i Edinburgh se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
8° - 10°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
40
Dage med nedbør
22 - 23

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Edinburgh eller om vejret er, som du gerne vil have det i april måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Edinburgh.

Regner det så i april måned?

I løbet af april vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 39 - 41mm. - fordelt på 21-23 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i april