Vejret i Edinburgh i august

Oversigt over vejret i Edinburgh i august - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 17 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Edinburgh - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

August-temperaturer i Edinburgh

I august måned i Edinburgh kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ganske lune eller kølige. Det betyder august-temperaturer i Edinburgh, som i de fleste tilfælde ligger omkring 16 - 18 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 14 grader og maximumstemperaturer på 19 - 21 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Edinburgh i august

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Edinburgh i august. Tallene er opgjort over hele august måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Edinburgh tager sig ud i årets 8. måned.
Temperaturer
16° - 18°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
50
Dage med nedbør
21 - 22

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Edinburgh. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Edinburgh i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over august. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Edinburgh:

Regn og nedbør i august

I løbet af august vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 49 - 51mm. - fordelt på 20-22 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i august