Vejret i Edinburgh i december

December måned i Edinburgh vil normalt ramme temperaturer på omkring 6 og 8 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være kolde, så kan du også opleve meget kolde dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Edinburgh i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Edinburgh i december. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Edinburgh i årets sidste måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

December: Temperaturer i Edinburgh

Edinburgh, Storbritannien i december er en periode, hvor meget kolde til kolde temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Edinburgh byde på 6 - 8 grader. Når det er koldest i december i Edinburgh vil der være omkring 4 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 7 - 8 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Edinburgh i december

Et udsnit af december måneds vejr i Edinburgh er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over december måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i december kan forvente.
Temperaturer
6° - 8°
Solskinstimer
0 - 1
Nedbør i mm.
70
Dage med nedbør
21 - 22

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i december-vejret i Edinburgh er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Edinburgh byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i december?

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele december forventes i Edinburgh. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af december falder der omkring 69 - 71 millimeter regn i Edinburgh.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i december