Vejret i Edinburgh i februar

Her kan du læse lidt om vejret i Edinburgh i februar, som typisk vil byde på temperaturer mellem 5 og 7 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Edinburgh - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over februar-vejret i Edinburgh, som - når temperaturen er lavest i februar - byder på meget kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kolde. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Edinburgh i årets anden måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Edinburgh (februar måned)

I februar måned kan temperaturerne i Edinburgh i Storbritannien svinge mellem at være meget kolde til kolde - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 5 - 7 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i februar måned i Edinburgh ligger på omkring 3 til 5 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 5 - 8 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Edinburgh i februar

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Edinburgh i februar. Tallene er opgjort over hele februar måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Edinburgh tager sig ud i årets anden måned.
Temperaturer
5° - 7°
Solskinstimer
4 - 5
Nedbør i mm.
50
Dage med nedbør
20 - 21

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Edinburgh. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Edinburgh i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over februar. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Edinburgh:

Vil det regne i februar?

Regn i februar måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 49 - 51mm. fordelt over 19-21 dage med regn eller byger.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i februar