Vejret i Edinburgh i juli

Vejret i Edinburgh i årets 7. måned vil normalt have ganske lune temperaturer på omkring 16 og 18 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Edinburgh er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Edinburgh i juli. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 7. måned i Edinburgh.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli: Temperaturer i Edinburgh

Edinburgh, Storbritannien i juli er en periode, hvor kølige til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Edinburgh byde på 16 - 18 grader. Når det er koldest i juli i Edinburgh vil der være omkring 14 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 19 - 20 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Edinburgh i juli - overordnet skema

For et hurtigt overblik over juli-vejret i Edinburgh se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
16° - 18°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
70
Dage med nedbør
20 - 21

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Edinburgh eller om vejret er, som du gerne vil have det i juli måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Edinburgh.

Nedbør i juli

Ustadigt vejr må i juli i Edinburgh forventes. I løbet af årets 7. måned falder der omkring 69 - 71 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i juli