Vejret i Edinburgh i juni

Vejret i Edinburgh i juni kan byde på både kolde og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 15 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Edinburgh er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 6. måned i Edinburgh.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni-temperaturer i Edinburgh

I juni måned i Edinburgh kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ganske lune eller kolde. Det betyder juni-temperaturer i Edinburgh, som i de fleste tilfælde ligger omkring 14 - 16 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 12 grader og maximumstemperaturer på 17 - 19 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Edinburgh i juni - overordnet skema

For et hurtigt overblik over juni-vejret i Edinburgh se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
14° - 16°
Solskinstimer
6 - 7
Nedbør i mm.
60
Dage med nedbør
20 - 21

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Edinburgh eller om vejret er, som du gerne vil have det i juni måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Edinburgh.

Nedbør i juni

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i juni måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 59 - 61 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i juni