Vejret i Edinburgh i maj

Her kan du læse lidt om vejret i Edinburgh i maj, som typisk vil byde på temperaturer mellem 11 og 13 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Edinburgh er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over maj-vejret i Edinburgh, som - når temperaturen er lavest i maj - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kølige. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 5. måned i Edinburgh.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Edinburgh (maj måned)

I maj måned kan temperaturerne i Edinburgh i Storbritannien svinge mellem at være kolde til kølige - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 11 - 13 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i maj måned i Edinburgh ligger på omkring 9 til 11 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 13 - 16 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Edinburgh i maj - overordnet skema

For et hurtigt overblik over maj-vejret i Edinburgh se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
11° - 13°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
50
Dage med nedbør
21 - 22

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Edinburgh eller om vejret er, som du gerne vil have det i maj måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Edinburgh.

Nedbør i maj

Regn i maj måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 49 - 51mm. fordelt over 20-22 dage med regn eller byger.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i maj