Vejret i Edinburgh i november

Oversigt over vejret i Edinburgh i november - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 8 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Edinburgh - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i november måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Edinburgh i årets 11. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Edinburgh (november måned)

I november måned kan temperaturerne i Edinburgh i Storbritannien svinge mellem at være meget kolde til kolde - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 7 - 9 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i november måned i Edinburgh ligger på omkring 5 til 7 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 8 - 11 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele november måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Edinburgh i november

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Edinburgh i årets 11. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
7° - 9°
Solskinstimer
1 - 2
Nedbør i mm.
70
Dage med nedbør
21 - 22

Hvis du skal rejse i Edinburgh i andre af årets måneder end blot november, så sørg for også at læse om vejret i Edinburgh på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Edinburgh.

Vil det regne i november?

I løbet af november vil der i årets 11. måned i Edinburgh falde omkring 69 - 71 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i november