Vejret i Edinburgh i oktober

Oversigt over vejret i Edinburgh i oktober - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 12 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Edinburgh i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Edinburgh i oktober. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Edinburgh i årets 10. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Edinburgh (oktober måned)

I oktober måned kan temperaturerne i Edinburgh i Storbritannien svinge mellem at være kolde til kølige - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 11 - 13 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i oktober måned i Edinburgh ligger på omkring 9 til 11 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 12 - 15 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele oktober måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Edinburgh i oktober

Et udsnit af oktober måneds vejr i Edinburgh er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over oktober måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i oktober kan forvente.
Temperaturer
11° - 13°
Solskinstimer
5 - 6
Nedbør i mm.
80
Dage med nedbør
23 - 24

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i oktober-vejret i Edinburgh er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Edinburgh byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i oktober?

I løbet af oktober vil der i årets 10. måned i Edinburgh falde omkring 79 - 81 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i oktober