Vejret i Firenze i juli

Oversigt over vejret i Firenze i juli - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 27 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Firenze - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juli måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Firenze (juli måned)

I juli måned kan temperaturerne i Firenze i Italien svinge mellem at være ganske lune til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 26 - 28 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juli måned i Firenze ligger på omkring 24 til 26 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 30 - 33 grader.

At temperaturerne i juli måned i Firenze kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Firenze er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Oversigt over vejret i Firenze i juli

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Firenze i årets 7. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
346 - 347
Nedbør i mm.
37
Dage med nedbør
3 - 4

Hvis du skal rejse i Firenze i andre af årets måneder end blot juli, så sørg for også at læse om vejret i Firenze på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Firenze.

Regn og nedbør i juli

I løbet af juli vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 36 - 38mm. - fordelt på 2-4 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i juli