Vejret i Firenze i juni

Oversigt over vejret i Firenze i juni - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 24 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Firenze i juni, da du overvejer at bestille en ferie i årets 6. måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 6. måned i Firenze.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni-temperaturer i Firenze

I juni måned i Firenze kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller ganske lune. Det betyder juni-temperaturer i Firenze, som i de fleste tilfælde ligger omkring 23 - 25 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 21 grader og maximumstemperaturer på 28 - 30 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juni måned i Firenze kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Firenze er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typisk vejr i Firenze i juni

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juni-vejret tager sig ud i Firenze.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
305 - 306
Nedbør i mm.
68
Dage med nedbør
7 - 8

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Firenze, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Firenze, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i juni

I løbet af juni vil der i årets 6. måned i Firenze falde omkring 67 - 69 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i juni