Vejret i Fuerteventura i juli

Vejret i Fuerteventura i juli kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 26 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Fuerteventura i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Fuerteventura i juli. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 7. måned i Fuerteventura.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli-temperaturer i Fuerteventura

I juli måned i Fuerteventura kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller ganske lune. Det betyder juli-temperaturer i Fuerteventura, som i de fleste tilfælde ligger omkring 25 - 27 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 23 grader og maximumstemperaturer på 27 - 29 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Fuerteventura i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Fuerteventura er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
14 - 15
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
0 - 1

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Fuerteventura er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Fuerteventura byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i juli

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele juli måned falde 9 - 11mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over -1-1 dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juli