Vejret i Fuerteventura i juni

Vejret i Fuerteventura i juni kan byde på både ganske lune og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 24 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Fuerteventura - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juni måned. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni-temperaturer i Fuerteventura

I juni måned i Fuerteventura kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller ganske lune. Det betyder juni-temperaturer i Fuerteventura, som i de fleste tilfælde ligger omkring 23 - 25 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 21 grader og maximumstemperaturer på 25 - 27 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Fuerteventura i juni

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Fuerteventura i årets 6. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
0 - 1

Hvis du skal rejse i Fuerteventura i andre af årets måneder end blot juni, så sørg for også at læse om vejret i Fuerteventura på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Fuerteventura.

Regn og nedbør i juni

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele juni måned falde 9 - 11mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over -1-1 dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juni