Vejret på Gran Canaria i juli

Vejret i Gran Canaria i juli kan byde på både varme og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 25 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Gran Canaria er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Gran Canaria i årets 7. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli-temperaturer i Gran Canaria

I juli måned i Gran Canaria kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller varme. Det betyder juli-temperaturer i Gran Canaria, som i de fleste tilfælde ligger omkring 24 - 26 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 22 grader og maximumstemperaturer på 25 - 27 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juli måned i Gran Canaria kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Gran Canaria er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Vejret i Gran Canaria i juli - overordnet skema

For et hurtigt overblik over juli-vejret i Gran Canaria se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
186 - 187
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
1 - 2

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Gran Canaria eller om vejret er, som du gerne vil have det i juli måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Gran Canaria.

Vil det regne i juli?

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele juli måned falde 0 - 2mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over 0-2 dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juli