Vejret på Gran Canaria i juni

Oversigt over vejret i Gran Canaria i juni - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 24 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Gran Canaria - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juni måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Gran Canaria i årets 6. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni: Temperaturer i Gran Canaria

Gran Canaria, Spanien i juni er en periode, hvor ganske lune til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Gran Canaria byde på 23 - 25 grader. Når det er koldest i juni i Gran Canaria vil der være omkring 21 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 24 - 25 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juni måned i Gran Canaria kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Gran Canaria er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Oversigt over vejret i Gran Canaria i juni

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Gran Canaria i årets 6. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
210 - 211
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
3 - 4

Hvis du skal rejse i Gran Canaria i andre af årets måneder end blot juni, så sørg for også at læse om vejret i Gran Canaria på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Gran Canaria.

Vil det regne i juni?

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele juni vil falde omkring 0 - 2mm. fordelt over 2-4 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juni