Vejret i Hamburg i februar

Februar måned i Hamburg vil normalt ramme temperaturer på omkring 1 og 3 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget kolde, så kan du også opleve ekstremt kolde dage. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Hamburg er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af februar i Hamburg.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar-temperaturer i Hamburg

I februar måned i Hamburg kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget kolde eller ekstremt kolde. Det betyder februar-temperaturer i Hamburg, som i de fleste tilfælde ligger omkring 1 - 3 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på -1 grader og maximumstemperaturer på 3 - 5 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i februar måned i Hamburg kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Hamburg er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Vejret i Hamburg i februar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over februar-vejret i Hamburg se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
1° - 3°
Solskinstimer
62 - 63
Nedbør i mm.
49
Dage med nedbør
16 - 17

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Hamburg eller om vejret er, som du gerne vil have det i februar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Hamburg.

Regner det så i februar måned?

I løbet af februar vil der i Hamburg falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 48 - 50mm. nedbør. Dette sker i løbet af 15-17 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.Andre byer i Tyskland

Læs også om vejret i andre byer i Tyskland i februar