Vejret i Hamburg i marts

Vejret i Hamburg i marts kan byde på både og kolde dage, med temperaturer på omkring 6 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Hamburg - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i marts måned. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets tredje måned i Hamburg.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Hamburg (marts måned)

I marts måned kan temperaturerne i Hamburg i Tyskland svinge mellem at være til kolde - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 5 - 7 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i marts måned i Hamburg ligger på omkring 3 til 5 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 7 - 10 grader.

At temperaturerne i marts måned i Hamburg kan beskrives som , kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Hamburg er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Oversigt over vejret i Hamburg i marts

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Hamburg i årets tredje måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
5° - 7°
Solskinstimer
126 - 127
Nedbør i mm.
39
Dage med nedbør
13 - 14

Hvis du skal rejse i Hamburg i andre af årets måneder end blot marts, så sørg for også at læse om vejret i Hamburg på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Hamburg.

Nedbør i marts

Fordelt over marts måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 38 - 40mm. nedbør. Dette sker fordelt over 12-14 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Tyskland

Læs også om vejret i andre byer i Tyskland i marts