Vejret i Hamburg i oktober

Vejret i Hamburg i årets 10. måned vil normalt have kølige temperaturer på omkring 11 og 13 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Hamburg i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Hamburg i oktober. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Hamburg i oktober. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 10. måned i Hamburg.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Hamburg i oktober

Dagstemperaturerne i Hamburg i oktober måned svinger mellem at være kolde til kølige. Typisk vil der være omkring 11 - 13 grader i oktober - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 9 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 14 grader.

At temperaturerne i oktober måned i Hamburg kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i Hamburg er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Generelt skema over vejret i Hamburg i oktober

Et udsnit af oktober måneds vejr i Hamburg er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over oktober måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i oktober kan forvente.
Temperaturer
11° - 13°
Solskinstimer
101 - 102
Nedbør i mm.
57
Dage med nedbør
17 - 18

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i oktober-vejret i Hamburg er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Hamburg byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i oktober

Ustadigt vejr må i oktober i Hamburg forventes. I løbet af årets 10. måned falder der omkring 56 - 58 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Tyskland

Læs også om vejret i andre byer i Tyskland i oktober