Vejret i Hamburg i september

Vejret i Hamburg i årets 9. måned vil normalt have ganske lune temperaturer på omkring 16 og 18 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Hamburg i september, da du overvejer at bestille en ferie i årets 9. måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Hamburg i september. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 9. måned i Hamburg.
Skrevet af: Niels Sørensen

September: Temperaturer i Hamburg

Hamburg, Tyskland i september er en periode, hvor kolde til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Hamburg byde på 16 - 18 grader. Når det er koldest i september i Hamburg vil der være omkring 14 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 19 - 20 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i september måned i Hamburg kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Hamburg er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i Hamburg i september

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan september-vejret tager sig ud i Hamburg.
Temperaturer
16° - 18°
Solskinstimer
177 - 178
Nedbør i mm.
61
Dage med nedbør
15 - 16

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Hamburg, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Hamburg, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i september

Ustadigt vejr må i september i Hamburg forventes. I løbet af årets 9. måned falder der omkring 60 - 62 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Tyskland

Læs også om vejret i andre byer i Tyskland i september