Vejret i Hanoi i marts

Oversigt over vejret i Hanoi i marts - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 22 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Hanoi - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i marts måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets tredje måned i Hanoi.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Hanoi i marts

Årets tredje måned vil i Hanoi byde på ganske lune til generelt varme temperaturer. I Hanoi i marts måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 21 - 23 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 19 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 23 grader.

At temperaturerne i marts måned i Hanoi kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Hanoi er en meget overskyet tid med ganske få reelle soltimer hver dag.

Oversigt over vejret i Hanoi i marts

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Hanoi i årets tredje måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
40 - 41
Nedbør i mm.
38
Dage med nedbør
15 - 16

Hvis du skal rejse i Hanoi i andre af årets måneder end blot marts, så sørg for også at læse om vejret i Hanoi på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Hanoi.

Nedbør i marts

I løbet af marts vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 37 - 39mm. - fordelt på 14-16 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Vietnam

Læs også om vejret i andre byer i Vietnam i marts