Vejret i Ho Chi Minh i april

Vejret i Ho Chi Minh i april kan byde på både varme og ekstremt varme og trykkende dage, med temperaturer på omkring 32 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Ho Chi Minh - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i april måned. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af april i Ho Chi Minh.
Skrevet af: Niels Sørensen

April: Temperaturer i Ho Chi Minh

Ho Chi Minh, Vietnam i april er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Ho Chi Minh byde på 31 - 33 grader. Når det er koldest i april i Ho Chi Minh vil der være omkring 29 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 35 - 36 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i april måned i Ho Chi Minh kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Ho Chi Minh er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Oversigt over vejret i Ho Chi Minh i april

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Ho Chi Minh i årets fjerde måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
31° - 33°
Solskinstimer
219 - 220
Nedbør i mm.
65
Dage med nedbør
5 - 6

Hvis du skal rejse i Ho Chi Minh i andre af årets måneder end blot april, så sørg for også at læse om vejret i Ho Chi Minh på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Ho Chi Minh.

Regner det så i april måned?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i april måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 64 - 66 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Vietnam

Læs også om vejret i andre byer i Vietnam i april