Vejret i Ho Chi Minh i august

Vejret i Ho Chi Minh i årets 8. måned vil normalt have ekstremt varme og trykkende temperaturer på omkring 29 og 31 grader. Man kan også mødes af decideret varme perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Ho Chi Minh - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i august måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Ho Chi Minh i august. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Ho Chi Minh i august måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

August-temperaturer i Ho Chi Minh

I august måned i Ho Chi Minh kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ekstremt varme og trykkende eller varme. Det betyder august-temperaturer i Ho Chi Minh, som i de fleste tilfælde ligger omkring 29 - 31 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 27 grader og maximumstemperaturer på 32 - 34 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i august måned i Ho Chi Minh kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Ho Chi Minh er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Oversigt over vejret i Ho Chi Minh i august

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Ho Chi Minh i årets 8. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
152 - 153
Nedbør i mm.
277
Dage med nedbør
22 - 23

Hvis du skal rejse i Ho Chi Minh i andre af årets måneder end blot august, så sørg for også at læse om vejret i Ho Chi Minh på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Ho Chi Minh.

Nedbør og regnfulde dage i august

august måned i Ho Chi Minh hører sammen ed vind- og vandtæt tøj - hvis man altså har tænkt sig at være uden for. I løbet af måneden vil 22 dage indeholde regn - både større og små mængder - og alt i alt vil der falde omkring 277 mm. nedbør. Sammenligner man med en af de mest regnfulde danske måneder, falder der omkring 65 millimeter vand.Andre byer i Vietnam

Læs også om vejret i andre byer i Vietnam i august