Vejret i Ho Chi Minh i december

Vejret i Ho Chi Minh i årets sidste måned vil normalt have ekstremt varme og trykkende temperaturer på omkring 28 og 30 grader. Man kan også mødes af decideret varme perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Ho Chi Minh i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Ho Chi Minh i december. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Ho Chi Minh i december. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Ho Chi Minh i december

Årets sidste måned vil i Ho Chi Minh byde på varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer. I Ho Chi Minh i december måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 28 - 30 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 26 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 31 grader.

At temperaturerne i december måned i Ho Chi Minh kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i Ho Chi Minh er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Generelt skema over vejret i Ho Chi Minh i december

Et udsnit af december måneds vejr i Ho Chi Minh er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over december måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i december kan forvente.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
202 - 203
Nedbør i mm.
37
Dage med nedbør
7 - 8

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i december-vejret i Ho Chi Minh er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Ho Chi Minh byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i december

Helt sikker er det, at december ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i december falder 36 - 38 mm. nedbør i løbet af 6-8 af månedens dage.Andre byer i Vietnam

Læs også om vejret i andre byer i Vietnam i december