Vejret i Ho Chi Minh i januar

Januar måned i Ho Chi Minh vil normalt ramme temperaturer på omkring 28 og 30 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ekstremt varme og trykkende, så kan du også opleve varme dage. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Ho Chi Minh er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Ho Chi Minh i januar måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Ho Chi Minh i januar

Dagstemperaturerne i Ho Chi Minh i januar måned svinger mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende. Typisk vil der være omkring 28 - 30 grader i januar - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 26 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 32 grader.

At temperaturerne i januar måned i Ho Chi Minh kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Ho Chi Minh er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i Ho Chi Minh i januar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over januar-vejret i Ho Chi Minh se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
232 - 233
Nedbør i mm.
6
Dage med nedbør
2 - 3

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Ho Chi Minh eller om vejret er, som du gerne vil have det i januar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Ho Chi Minh.

Nedbør og regnfulde dage i januar

Du kan godt risikere at blive regnet en lille smule på i løbet af januar måned i Ho Chi Minh. Men det vil være ekstremt små mængder, og som regel ikke mere end end 6-8 mm. fordelt over ca. 2 dage.Andre byer i Vietnam

Læs også om vejret i andre byer i Vietnam i januar