Vejret i Ho Chi Minh i juli

Oversigt over vejret i Ho Chi Minh i juli - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 30 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Ho Chi Minh i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Ho Chi Minh i juli. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Ho Chi Minh i juli måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Ho Chi Minh i juli

Dagstemperaturerne i Ho Chi Minh i juli måned svinger mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende. Typisk vil der være omkring 29 - 31 grader i juli - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 27 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 31 grader.

At temperaturerne i juli måned i Ho Chi Minh kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Ho Chi Minh er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Generelt skema over vejret i Ho Chi Minh i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Ho Chi Minh er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
183 - 184
Nedbør i mm.
242
Dage med nedbør
23 - 24

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Ho Chi Minh er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Ho Chi Minh byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i juli

Som du sikkert allerede har bemærket i skemaet længere oppe, så er juli måned i Ho Chi Minh en våd oplevelse. Sagt med andre ord, så vil omkring 23 af månedens dage på den ene eller anden måde indeholde nedbør - og ofte ganske betragtelige mængder, ca. 241 - 243 mm. Husk at pakke vind og vandtæt tøj.Andre byer i Vietnam

Læs også om vejret i andre byer i Vietnam i juli