Vejret i Ho Chi Minh i juni

Oversigt over vejret i Ho Chi Minh i juni - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 30 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Ho Chi Minh i juni, da du overvejer at bestille en ferie i årets 6. måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juni i Ho Chi Minh.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni: Temperaturer i Ho Chi Minh

Ho Chi Minh, Vietnam i juni er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Ho Chi Minh byde på 29 - 31 grader. Når det er koldest i juni i Ho Chi Minh vil der være omkring 27 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 32 - 33 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juni måned i Ho Chi Minh kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Ho Chi Minh er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i Ho Chi Minh i juni

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juni-vejret tager sig ud i Ho Chi Minh.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
159 - 160
Nedbør i mm.
285
Dage med nedbør
22 - 23

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Ho Chi Minh, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Ho Chi Minh, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i juni måned?

Som du sikkert allerede har bemærket i skemaet længere oppe, så er juni måned i Ho Chi Minh en våd oplevelse. Sagt med andre ord, så vil omkring 22 af månedens dage på den ene eller anden måde indeholde nedbør - og ofte ganske betragtelige mængder, ca. 284 - 286 mm. Husk at pakke vind og vandtæt tøj.Andre byer i Vietnam

Læs også om vejret i andre byer i Vietnam i juni