Vejret i Ho Chi Minh i maj

Vejret i Ho Chi Minh i maj kan byde på både varme og ekstremt varme og trykkende dage, med temperaturer på omkring 31 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Ho Chi Minh - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i maj måned. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Ho Chi Minh i årets 5. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj: Temperaturer i Ho Chi Minh

Ho Chi Minh, Vietnam i maj er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Ho Chi Minh byde på 30 - 32 grader. Når det er koldest i maj i Ho Chi Minh vil der være omkring 28 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 33 - 34 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i maj måned i Ho Chi Minh kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Ho Chi Minh er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Oversigt over vejret i Ho Chi Minh i maj

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Ho Chi Minh i årets 5. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
30° - 32°
Solskinstimer
174 - 175
Nedbør i mm.
196
Dage med nedbør
18 - 19

Hvis du skal rejse i Ho Chi Minh i andre af årets måneder end blot maj, så sørg for også at læse om vejret i Ho Chi Minh på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Ho Chi Minh.

Vil det regne i maj?

Ligesom du måske har lagt mærke til i oversigten længere oppe, så vil maj i Ho Chi Minh være en meget våd oplevelse. Det betyder med andre ord, at der vil falde , så vil omkring 195 - 197 millimeter nedbør - hvilket er ganske meget. Sammenligner man eksempelvis med en af de meget våde danske måneder, vil der typisk falde omkring 55-65 millimeter regn.Andre byer i Vietnam

Læs også om vejret i andre byer i Vietnam i maj