Vejret i Ho Chi Minh i november

Oversigt over vejret i Ho Chi Minh i november - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 29 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Ho Chi Minh - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 11. måned i Ho Chi Minh.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Ho Chi Minh i november

Årets 11. måned vil i Ho Chi Minh byde på varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer. I Ho Chi Minh i november måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 28 - 30 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 26 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 31 grader.

At temperaturerne i november måned i Ho Chi Minh kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Ho Chi Minh er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typiske vejrforhold i Ho Chi Minh i november

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Ho Chi Minh i november. Tallene er opgjort over hele november måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Ho Chi Minh tager sig ud i årets 11. måned.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
186 - 187
Nedbør i mm.
122
Dage med nedbør
12 - 13

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Ho Chi Minh. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Ho Chi Minh i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over november. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Ho Chi Minh:

Nedbør i november

Som skemaet også tydeligt viser, så kan vejret i november i Ho Chi Minh betegnes som vådt og ustadigt. Der vil falder i omegnen af 121 - 123mm. nedbør i løbet af måneden fordelt på 11-13 dage. De resterende dage vil der være forholdsvist tørt.Andre byer i Vietnam

Læs også om vejret i andre byer i Vietnam i november