Vejret i Ho Chi Minh i oktober

Vejret i Ho Chi Minh i oktober kan byde på både varme og ekstremt varme og trykkende dage, med temperaturer på omkring 30 grader. Du er måske interesseret i vejret i Ho Chi Minh i oktober, da du overvejer at bestille en ferie i årets 10. måned - eller måske har du allerede gjort det. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af oktober i Ho Chi Minh.
Skrevet af: Niels Sørensen

Oktober: Temperaturer i Ho Chi Minh

Ho Chi Minh, Vietnam i oktober er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Ho Chi Minh byde på 29 - 31 grader. Når det er koldest i oktober i Ho Chi Minh vil der være omkring 27 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 31 - 32 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i oktober måned i Ho Chi Minh kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i Ho Chi Minh er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i Ho Chi Minh i oktober

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan oktober-vejret tager sig ud i Ho Chi Minh.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
167 - 168
Nedbør i mm.
259
Dage med nedbør
21 - 22

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Ho Chi Minh, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Ho Chi Minh, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i oktober måned?

Ligesom du måske har lagt mærke til i oversigten længere oppe, så vil oktober i Ho Chi Minh være en meget våd oplevelse. Det betyder med andre ord, at der vil falde , så vil omkring 258 - 260 millimeter nedbør - hvilket er ganske meget. Sammenligner man eksempelvis med en af de meget våde danske måneder, vil der typisk falde omkring 55-65 millimeter regn.Andre byer i Vietnam

Læs også om vejret i andre byer i Vietnam i oktober