Vejret i Ho Chi Minh i september

September måned i Ho Chi Minh vil normalt ramme temperaturer på omkring 29 og 31 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ekstremt varme og trykkende, så kan du også opleve varme dage. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Ho Chi Minh er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Ho Chi Minh i september måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

September: Temperaturer i Ho Chi Minh

Ho Chi Minh, Vietnam i september er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Ho Chi Minh byde på 29 - 31 grader. Når det er koldest i september i Ho Chi Minh vil der være omkring 27 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 31 - 32 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i september måned i Ho Chi Minh kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Ho Chi Minh er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Vejret i Ho Chi Minh i september - overordnet skema

For et hurtigt overblik over september-vejret i Ho Chi Minh se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
150 - 151
Nedbør i mm.
292
Dage med nedbør
23 - 24

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Ho Chi Minh eller om vejret er, som du gerne vil have det i september måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Ho Chi Minh.

Nedbør og regnfulde dage i september

Kort fortalt så er september måned i Ho Chi Minh meget, meget våd. Vind- og vandtæt tøj er uundværligt, hvis man regner med at opholde sig udenfor. Af alle dage i måneden vil omkring 23 dage på den ene eller anden måde indeholde nedbør. I løbet af måneden falder der dermed omkring 291 - 293 mm. nedbør.Andre byer i Vietnam

Læs også om vejret i andre byer i Vietnam i september