Vejret i Honolulu i april

April måned i Honolulu vil normalt ramme temperaturer på omkring 26 og 28 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget varme, så kan du også opleve varme dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Honolulu - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i april måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af april i Honolulu.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Honolulu i april

Dagstemperaturerne i Honolulu i april måned svinger mellem at være varme til meget varme. Typisk vil der være omkring 26 - 28 grader i april - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 24 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 28 grader.

At temperaturerne i april måned i Honolulu kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Honolulu er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Oversigt over vejret i Honolulu i april

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Honolulu i årets fjerde måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
270 - 271
Nedbør i mm.
33
Dage med nedbør
10 - 11

Hvis du skal rejse i Honolulu i andre af årets måneder end blot april, så sørg for også at læse om vejret i Honolulu på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Honolulu.

Regner det så i april måned?

I løbet af april vil der i Honolulu falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 32 - 34mm. nedbør. Dette sker i løbet af 9-11 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.