Vejret i Honolulu i august

Vejret i Honolulu i årets 8. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 29 og 31 grader. Man kan også mødes af decideret varme perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Honolulu er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Honolulu i august. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 8. måned i Honolulu.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Honolulu (august måned)

I august måned kan temperaturerne i Honolulu i Hawaii svinge mellem at være varme til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 29 - 31 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i august måned i Honolulu ligger på omkring 27 til 29 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 29 - 32 grader.

At temperaturerne i august måned i Honolulu kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Honolulu er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Vejret i Honolulu i august - overordnet skema

For et hurtigt overblik over august-vejret i Honolulu se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
326 - 327
Nedbør i mm.
23
Dage med nedbør
11 - 12

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Honolulu eller om vejret er, som du gerne vil have det i august måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Honolulu.

Nedbør i august

Helt sikker er det, at august ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i august falder 22 - 24 mm. nedbør i løbet af 10-12 af månedens dage.