Vejret i Honolulu i februar

Vejret i Honolulu i årets anden måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 25 og 27 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Honolulu i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Honolulu i februar. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Honolulu i februar. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Honolulu i februar måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar-temperaturer i Honolulu

I februar måned i Honolulu kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller ganske lune. Det betyder februar-temperaturer i Honolulu, som i de fleste tilfælde ligger omkring 25 - 27 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 23 grader og maximumstemperaturer på 27 - 29 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i februar måned i Honolulu kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Honolulu er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Generelt skema over vejret i Honolulu i februar

Et udsnit af februar måneds vejr i Honolulu er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over februar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i februar kan forvente.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
228 - 229
Nedbør i mm.
84
Dage med nedbør
12 - 13

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i februar-vejret i Honolulu er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Honolulu byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i februar

Ustadigt vejr må i februar i Honolulu forventes. I løbet af årets anden måned falder der omkring 83 - 85 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.