Vejret i Honolulu i januar

Vejret i Honolulu i januar kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 26 grader. Du er måske interesseret i vejret i Honolulu i januar, da du overvejer at bestille en ferie i årets første måned - eller måske har du allerede gjort det. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Honolulu i årets første måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar: Temperaturer i Honolulu

Honolulu, Hawaii i januar er en periode, hvor ganske lune til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Honolulu byde på 25 - 27 grader. Når det er koldest i januar i Honolulu vil der være omkring 23 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 27 - 28 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i januar måned i Honolulu kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Honolulu er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typisk vejr i Honolulu i januar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan januar-vejret tager sig ud i Honolulu.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
220 - 221
Nedbør i mm.
96
Dage med nedbør
11 - 12

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Honolulu, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Honolulu, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i januar?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i januar måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 95 - 97 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.