Vejret i Honolulu i juli

Vejret i Honolulu i årets 7. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 28 og 30 grader. Man kan også mødes af decideret varme perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Honolulu - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juli måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Honolulu i juli. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juli i Honolulu.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli: Temperaturer i Honolulu

Honolulu, Hawaii i juli er en periode, hvor varme til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Honolulu byde på 28 - 30 grader. Når det er koldest i juli i Honolulu vil der være omkring 26 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 30 - 31 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juli måned i Honolulu kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Honolulu er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Oversigt over vejret i Honolulu i juli

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Honolulu i årets 7. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
332 - 333
Nedbør i mm.
11
Dage med nedbør
11 - 12

Hvis du skal rejse i Honolulu i andre af årets måneder end blot juli, så sørg for også at læse om vejret i Honolulu på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Honolulu.

Regner det så i juli måned?

Helt sikker er det, at juli ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i juli falder 10 - 12 mm. nedbør i løbet af 10-12 af månedens dage.